dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Politieberichten » Getuigenoproep mishandeling

Getuigenoproep mishandeling

Bergschenhoek – Op zondag 15 juli jl. fietste een groep vrienden omstreeks 02.10 uur op de Grindweg te Rotterdam. Waar het fietspad overgaat in de Bergweg-Zuid kwamen drie scooters hun tegemoet. Eén van de vrienden kreeg van een scooterrijder een klap tegen zijn borst. Toen hier wat van gezegd werd, draaiden de scooterrijders zich om en mishandelden de groep vrienden. Hieraan hebben zij meerdere verwondingen overgehouden en werd er een OV-fiets weggenomen.
Van één van de daders is er een goed signalement: licht getinte man, circa 25 jaar, 1.75 meter lang en zwarte krullen tot aan de kaaklijn. Hij was gekleed in een wit trainingsjasje en zwarte broek. Van de overige verdachten is geen signalement bekend. Eén van de scooters was lichtblauw van kleur.
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of (her)kent u het signalement in combinatie met de scooter, bel dan 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Check Also

Jongeman slachtoffer van beroving

Bergschenhoek – Eén jongeman op een fiets is slachtoffer geworden van een diefstal met geweld. …

Geef een reactie