dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Arcade Natuursteen verhuist naar Oudeland

Lansingerland – Wethouder Albert Abee en de Bleiswijkse ondernemer Mehmet Terlemis zetten vorige week samen de handtekeningen onder de verkoopovereenkomst van een kavel op bedrijventerrein Oudeland. Dat betekent voor de ondernemer een verhuizing van Bleiswijk naar Berkel en Rodenrijs.

Trees Borkus-Henskens

Arcade Natuursteen, het bedrijf van Mehmet waarin hij terzijde wordt gestaan door zijn zoon Emre, bestaat inmiddels 20 jaar. In 2011 verhuisde het bedrijf vanuit Rijswijk naar de Jan v.d. Heydenstraat in Bleiswijk, maar binnen afzienbare tijd gaat het familiebedrijf nieuwbouw plegen op een kavel van 1200 m² op Oudeland.

Groei

“We hebben ruimte nodig om verder te groeien en dit was het moment om te durven investeren in nieuwbouw,” aldus vader en zoon. “We kozen bewust voor een locatie in Lansingerland, omdat het merendeel van onze klanten hier in de regio zit (maar wij werken door heel het land). De passie voor het leveren en plaatsen van natuursteen kennen wij allebei en ook onze medewerkers houden van hun vak.”
In de nieuwbouw zullen een kantoor en showroom worden gerealiseerd, maar de meeste ruimte zal in beslag worden genomen door de werkplaats. “In onze steenhouwerij zagen wij granieten werkbladen op maat. Naast keukenbladen levert Arcade Natuursteen ook hardstenen dorpels, vensterbanken van natuursteen, marmeren wasbladen en badkamers compleet bekleed met natuursteen. Met Arcade Natuursteen haal je een uniek en levendig materiaal in huis. We hebben jarenlang ervaring in het leveren en plaatsen van granieten keukenbladen, natuursteen en keramische vloeren. De aanrechtbladen en tegelvloeren leggen wij met onze eigen stelploegen. Uit ervaring weten wij precies wat onze klanten willen en bovendien kunnen wij hen optimaal adviseren in het gebruik van granieten keukenbladen en stenen vloeren.” Het bedrijf levert aan zowel bedrijven als particulieren en aannemers.

Nieuwbouw

Belangrijke zaken in de nieuwbouw worden het gasloos gebruik, zonnepanelen, warmtepomp, goede isolatie en zo veel mogelijk tegemoet komend aan duurzaamheid. Het wachten is nog even op de vergunning, waarna er gebouwd kan gaan worden.

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie