dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » VIP ook in de zomer!

VIP ook in de zomer!

Lansingerland – De scholen zijn gesloten, veel mensen zijn op vakantie, maar in onze omgeving draait veel door. Maatschappelijke organisaties verzetten ook in de zomermaanden bergen werk. Denk maar eens aan zorg en welzijn, de bibliotheek en de kringloop, goede doelen of wereldwinkel.
Na de zomervakantie starten verenigingen met het nieuwe seizoen en maken scholen een frisse start. Voor mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen een mooi startmoment. Kijk eens op de vrijwilligers vacaturebank of bel / mail voor een afspraak.
Ook in de zomer is het Vrijwilligers Informatie Punt geopend voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen in Lansingerland. In de vakantieperiode zijn geen inloopmomenten, de medewerkers maken wel graag een persoonlijke afspraak.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie