dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Erben Wennemars ontmoet ondernemers

Erben Wennemars ontmoet ondernemers

Oostland – De ondernemersverenigingen VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland en Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp organiseren donderdag 27 september, samen met de gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en het Werkgeversservicepunt, een inspiratiebijeenkomst voor ondernemers.
Oud-topschaatser Erben Wennemars spreekt met enthousiaste ondernemers uit het Oostland over hun ervaringen met sociaal ondernemen. Hoe bieden zij kansen aan mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt?
Het Werkgeversservicepunt informeert de aanwezigen over de mogelijkheden en ondersteuning. Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.
Eind augustus is het programma definitief en start de aanmeldprocedure. De bijeenkomst begint op 27 september om 16.00 uur en wordt gehouden op de HelmHoek, Van der Helm bedrijven te Berkel en Rodenrijs.

Check Also

Gespot!

Gespot! Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond zag Frits Vonk in de Groenzoom de inmiddels in …

Geef een reactie