zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Perflexxion tekent voor verhuizing naar Oudeland

Perflexxion tekent voor verhuizing naar Oudeland

Perflexxion tekent voor verhuizing naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs – Het kantoor van Uitzendbureau Perflexxion gaat verhuizen. Na ruim twaalf jaar vanuit een kantoor in Berkel Centrum gewerkt te hebben is de blik nu gericht op bedrijventerrein Oudeland.

Maandag 9 juli zetten de directeur/eigenaren Micha Oosthoek en René Koppert samen met wethouder Albert Abee de handtekeningen onder het koopcontract waarmee een perceel van 3000 m² wordt aangekocht. Op het perceel zal op termijn een nieuw kantoorpand worden gerealiseerd. Het perceel ligt op een fraaie zichtlocatie aan de rechterkant langs de N471 in de nabijheid van de rotonde voor de tunnel (gezien vanaf Berkel en Rodenrijs).

Groei

“Perflexxion is de afgelopen jaren verder gegroeid en naar verwachting zet deze groei zich de komende jaren voort. Om die reden zal vestiging Berkel en Rodenrijs in de toekomst uit haar jasje groeien. We hebben een nieuwe locatie gezocht én gevonden,” aldus Micha en René. “Dit nieuwe kantoor moet meer voorzieningen gaan bieden die passen bij een moderne bedrijfsvoering met de gewenste Perflexxion uitstraling.
De verwachting is dat wij medio 2020 ons huidige pand aan de Kerkstraat/hoek Herenstraat verruilen voor het nieuwe pand aan de Morsestraat te Berkel en Rodenrijs. Naast de vaste medewerkers van deze vestiging en het MT gaan ook de ondersteunende afdelingen van Perflexxion dit kantoor betrekken. Denk hierbij aan de afdelingen Support & Finance, Training & Instructie en Marketing & Communicatie. Ook deze afdelingen worden de komende jaren nog verder uitgebouwd.”

Vestigingen

Naast de groeidoelstelling van de vestiging Berkel en Rodenrijs staat ook een groei van het aantal Perflexxion kantoren gepland. “Ons doel is om in 2022 over een netwerk van tien vestigingen in Midden- en West-Nederland te beschikken. Aan het huidige rijtje – Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Waalwijk, Heemskerk en Koppert – wordt als eerste de vestiging De Lier toegevoegd. Hiervoor is vrijdag 6 juli het huurcontract ondertekend. De formele ingangsdatum van deze vestiging staat op 1 januari 2019.”

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie