zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Politieberichten » Getuigenoproep aanrijding Hoeksekade

Getuigenoproep aanrijding Hoeksekade

Bergschenhoek – Een automobiliste die op woensdag 8 juli op de Hoeksekade reed, zoekt getuigen van een aanrijding die zij had met een tegenligger. De vrouw reed tussen 14.30 en 15.00 uur in haar auto op de Hoeksekade richting Bergschenhoek toen er een tegenligger op haar weghelft verscheen en de spiegel van haar auto eraf reed. Dit gebeurde ter hoogte van de tuin van L.C. Moerman. De vrouw stopte en had verwacht dat de veroorzaker van de aanrijding ook zou stoppen, maar deze verdween uit het zicht in de richting van de Rottekade. Twee fietsers stopten wel en waren de vrouw behulpzaam, omdat zij door rondvliegende glassplinters licht gewond was geraakt aan haar oor en hals. Ook een bestuurder in een Mercedes bus met daarin een paar kinderen stopte.
Helaas zijn de gegevens van deze getuigen niet genoteerd. De gedupeerde automobiliste is nu op zoek naar deze getuigen. Zij kunnen zich via de redactie van deze krant melden: redactie@de-heraut.nl dan worden zij in contact gebracht met de bestuurster.

Check Also

Preventieve controle politie

Bleiswijk – De politie heeft op donderdag 4 april een preventieve controleactie uitgevoerd op de …

Geef een reactie