zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Wervingsactie Buurttoezicht Lansingerland

Wervingsactie Buurttoezicht Lansingerland

Lansingerland – Zaterdag 7 juli was Buurttoezicht Lansingerland te gast in Jumbo Bleiswijk. Doel was om net voor de start van de zomervakantie een aantal nieuwe leden in de WhatsApp-groepen van BTL te verwelkomen. Dat werd een succes! Met deze gratis service weten bewoners precies wat er in uw woonomgeving gebeurt en kan men op een eenvoudige manier buurtgenoten alarmeren als dat nodig is. Ook zijn daarmee de wijkagenten direct op de hoogte.
Extra ogen en oren in uw wijk ? Doe mee via http://lansingerland.buurttoezicht.nl/buurt-whatsapp/

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie