zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Lezersschrijven » Plantendief

Plantendief

In de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 juli is er uit mijn voortuin (Weegschaal, Bleiswijk) een mooi rieten plantenbakje die in volle bloei stond met vlijtige liesjes “per ongeluk” meegenomen.
Het is niet dat het wereldnieuws is, maar wat voor een “loser” ben je om een bakje met een waarde van niet meer dan € 10,00 te stelen, wat een held, vraag me dan direct af wat zal het volgende zijn wat deze persoon denkt te kunnen ontvreemden.
Ik hoop dat deze loser er nog een poosje van kan genieten en dan elke keer als hij naar het bakje kijkt denkt, wat heb ik dat goed gedaan zeg of zou hij toch een beetje berouw hebben. Ieder geval joh als ze uitgebloeid zijn breng het bakje ff terug, dan zal ik zorgen dat hij volgend jaar weer voor je klaar staat.

Naam bij de redactie bekend

Check Also

Oproep: stop de houtkap!

Bent u ook verontrust en verontwaardigd over de almaar aanhoudende bomenkap in onze gemeente? Ik …

Geef een reactie