maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Winst en verlies Orioles

Winst en verlies Orioles

Bergschenhoek – Tegen Red Lions uit Rijswijk deelde The Orioles de punten: eenmaal verlies en eenmaal winst. Hiermee nestelde het team zich aan de kop van de promotiepoule. Zou deze sterke start een vervolg krijgen in het tweeluik tegen BA Gophers uit Maassluis? De eerste wedstrijd startte Saskia Aschman als pitcher. Samen met haar veld liet ze geen ruimte aan de gastvrouwen van BA Gophers: zij wisten niet op het scorebord te komen. Aanvallend speelde The Orioles sterk en met zeven honkslagen wisten de Hoeksenaren evenzoveel punten te scoren: 0-7 winst voor The Orioles. Aanvallend vielen Chantal Brug en Laura Schouten op met allebei twee honkslagen.
De tweede wedstrijd startte Lisa Hoeverts als pitcher. Dit ging redelijk goed: BA Gophers wist tot en met de vijfde inning maar vier punten te scoren. Helaas haperde deze tweede wedstrijd de aanval van The Orioles-dames: op drie honkslagen wisten ze maar eenmaal te scoren: 4-1 verlies. Lichtpuntje is wel dat de wedstrijd mogelijk een andere wending kan krijgen: BA Gophers maakte gebruik van een pitcher, die volgens de reglementen niet zou mogen spelen. Wanneer deze situatie wordt erkend, kan de uitslag wijzigen.
Volgende week de dubbele uitwedstrijd tegen VF Pirates uit Amsterdam. De wedstrijden worden gespeeld op het Orioles-park aan het Sporthoekpad 4. Aanvang eerste wedstrijd 11.00 uur, de tweede wedstrijd start om ongeveer 13.00 uur. Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op http://www.orioles.nl.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie