maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Dubbel verlies Orioles

Dubbel verlies Orioles

Bergschenhoek – Nadat vorige week duidelijk was geworden dat de top-8 niet meer kon worden gehaald, moeten de spelers van The Orioles nog even door tot de zomerstop. Afgelopen weekend de dubbele ontmoeting tegen Pioniers uit Hoofddorp.
De thuiswedstrijd op zaterdag begon in een rustig tempo, maar de score ging wel de verkeerde kant op. De bezoekers scoorden in inning 1, 3 en 4 zonder dat The Orioles hier iets tegenover konden zetten. Pas in inning 5 konden de gastheren een punt scoren, zodat het na de vijfde inning 1-5 voor de gasten stond. Pioniers antwoordde op het ene punt van The Orioles door in de volgende inning weer drie punten te scoren. Langzaamaan slopen The Orioles in de laatste inning dichterbij en begonnen met een 3-8 achterstand aan de laatste inning. Hier rechtten The Orioles de rug en toonden veerkracht. Na een honkslag van Denzel Brooks, 4 wijd van Kelvin Knape volgende nog honkslagen van Jurnest Virginie en Roy Winkel. Hiermee werd de achterstand in een spannende inning teruggebracht tot één punt. Helaas lukte het niet om gelijk te komen of zelfs voor: 7-8 verlies The Orioles.
Na de wedstrijd van zaterdag en het sterke terugkomen, was de hoop op een goed vervolg op zondag. Deze wedstrijd verliep vergelijkbaar als de wedstrijd op zaterdag: Pioniers bouwde gestaag aan een voorsprong, alleen kon deze dag Orioles hier niets tegenover stellen. Met twee punten in de eerste inning en nog één punt in inning 5 en inning 9 lukte het The Orioles om vier punten te scoren. Pioniers zette hier 13 punten tegenover, zodat het verlies een feit was: 13-4.
Volgend weekend de dubbel tegen HCAW uit Bussum. Zaterdag uit in Bussum en zondag de thuiswedstrijd om 14.30 uur op het Sporthoekpad 4 in Bergschenhoek.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie