maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Vakgarage Breugem wenst iedereen een veilige en leuke vakantie!

Vakgarage Breugem wenst iedereen een veilige en leuke vakantie!

Vakgarage Breugem wenst iedereen een veilige en leuke vakantie!

Bergschenhoek – De historie van Vakgarage Breugem gaat terug tot begin vorige eeuw. Het is een echt familiebedrijf waar innovatie een belangrijke rol speelt. “We verzorgen het onderhoud van personenauto’s en bedrijfsauto’s van vrijwel alle merken. Voor particulieren en bedrijven in de wijde omtrek. We werken voor een trouwe klantenkring, die nog jaarlijks groeit. Voor de aankoop van betrouwbare occasions komen onze klanten zelfs uit heel Nederland.”

Trees Borkus-Henskens

Nu de vakantie nadert zijn veel mensen zich aan het voorbereiden op zowel vrije dagen als een leuke bestemming. De koffers worden gepakt en de vakantiekleding uitgezocht, maar er is nog iets wat goed bekeken moet worden; de auto! Want niemand wil toch het risico lopen om een zo leuk gestarte reis naar een vakantieoord halverwege te laten eindigen in de berm van een vreemde omgeving.

Inspectie

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. “We kennen dan de auto en weten er alles van. Ook als iets vervangen moet worden, zodat je onderweg niet of nauwelijks voor verrassingen komt te staan. Maar we bieden ook een vakantiecheck; zowel in basisvorm als de uitgebreide. Bij de basisvorm – waar we nog net geen tien euro voor vragen – wordt de auto visueel gecontroleerd op banden, schokdempers, oliepeil, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, remmen, uitlaat, accu, verlichting en airco. Maar heeft de auto al langer geen garage van binnen gezien, dan is een vakantiecheck Premium waarschijnlijk een betere optie. Daarbij wordt de auto anderhalf uur grondig gecontroleerd op alle ruim 25 vitale punten.”
Bedenk niet te kort van tevoren dat je eigenlijk geen of te weinig aandacht hebt besteed aan de auto voor je een lange reis gaat aanvaarden. Maak bijtijds een afspraak, zodat de garage er tijd voor kan reserveren en er nog iets aan gedaan kan worden als dat noodzakelijk blijkt.

Pechhulp

Is de auto in onderhoud bij Vakgarage Breugem, dan biedt de garage een goede pechhulp in Nederland en Europa voor slechts € 49,95 per jaar en daarvoor komen ze ook in de woonplaats als de klant daar pech krijgt. Tevens wordt hulp geboden aan de caravan of aanhangwagen. “Omdat we – als de auto bij ons in onderhoud is – weten dat hij goed onderhouden wordt; daarom kunnen we een dergelijke pechhulp aanbieden.”
De broers Sebastiaan en Ronald en hun medewerkers wensen alle vakantiegangers veel plezier, een prettige vakantie en een behouden thuiskomst voor iedereen. Maar daar moet je soms wel eerst zelf voor vertrek iets aan doen. “Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dus kom daar eens kennis mee maken.”

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie