zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Een actief zomerkamp in de buitenlucht

Een actief zomerkamp in de buitenlucht

Een actief zomerkamp in de buitenlucht

Bergschenhoek – De zomervakantie staat voor de deur, het perfecte moment om er op uit te trekken. Wat is er fijner voor kinderen dan de hele dag buiten te kunnen spelen? Dat kan tijdens de zomerkampen bij Outdoor Valley. Dé plek waar je kind midden in de natuur al zijn/haar energie kwijt kan en nieuwe vrienden maakt. Gedurende de hele vakantie zijn er te gekke kampweken voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar.

De zomerkampen zitten vol met leuke en vooral gevarieerde activiteiten. Kinderen leren knopen leggen, klimmen bij het hoogste klimcentrum van de regio, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog veel meer. Na de hele dag buiten geweest te zijn wordt er daarna heerlijk gekookt. ’s Avonds is er tijd voor spelletjes en griezelverhalen bij het kampvuur.
Het voordeel van de outdoor kampen is dat ze, zoals alle activiteiten bij Outdoor Valley, buiten zijn. Kinderen zijn de hele week actief in de buitenlucht en slapen in tenten onder de sterren. Onder begeleiding van de instructeurs kunnen ze zich compleet uitleven en leren ze dat het niet erg is om vies te worden. Dit alles zonder de afleiding van mobieltjes en computers.
Naast zomerkampen met overnachting is er ook de mogelijkheid om ‘s avonds thuis te slapen. De kinderen zijn de hele week buiten, maar kunnen wel in hun eigen bed slapen.
Informatie: kijk op outdoorvalley.nl/zomerkamp.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie