zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen
Lansingerland - De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Rabobank is gul voor verenigingen en stichtingen

Lansingerland – De Rabobank Zuid-Holland Midden heeft een twaalftal verenigingen en stichtingen uit de regio verrast met een mooie cheque. Dinsdag 26 juni organiseerde de bank een speciaal moment voor de ontvangers van de donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. In totaal werd een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het Rabobankkantoor in Delft.

Met het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank bijzondere maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio. Fabian van der Horst, directeur Bedrijven bij Rabobank, reikte de cheques uit.
“De uitreiking leverde vele blije gezichten op. Wij weten dat verenigingen en stichtingen financiële ondersteuning goed kunnen gebruiken. Een bijdrage uit het Coöperatiefonds helpt de vereniging of stichting om doelen te realiseren”, vertelt Simone van Leeuwen, adviseur Marketing & Communicatie bij Rabobank.
Als coöperatieve bank voelt Rabobank zich betrokken bij de lokale samenleving. De bank keert jaarlijks een deel van haar winst uit aan onder meer maatschappelijke en culturele initiatieven in de regio. Een afvaardiging van de ledenraad van Rabobank Zuid-Holland Midden bepaalt welke projecten voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds in aanmerking komen.
Uit Lansingerland waren het Scouting Olave St. Clair en de Stichting Theater Vlammen die een mooie cheque ontvingen.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie