dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Politieberichten » Twee aanhoudingen in één nacht

Twee aanhoudingen in één nacht

Berkel en Rodenrijs – De nacht van woensdag 6 juni en donderdag 7 juni was een drukke maar zeer succesvolle voor de politie. Omstreeks 23:.30 uur kwam er een melding van een poging tot inbraak aan de Rodenrijseweg, waar bewoners een verdachte hadden aangetroffen. De betrokkene, een 57-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, probeerde nog te ontsnappen, waarbij hij verwondingen opliep, maar kon door de agenten ter plaatse worden aangehouden en overgebracht naar het bureau.
Later die nacht om ongeveer 04.50 uur werden de agenten verzocht naar de Planetenweg te rijden. De bewoonster was door haar alarm gewaarschuwd dat er iemand in haar woning rondliep. Ter plaatse bleek een schuifpui geforceerd en hoorden de agenten geluiden in de woning.Vervolgens liep een man rennend uit de woning weg. Na een korte achtervolging kon de verdachte worden aangehouden waarbij hij zich agressief gedroeg. Hierbij was de politie genoodzaakt gebruik te maken van een taser.
Ook tijdens het transport naar het bureau bleef de man, een bekende van de politie, zich verzetten.

Check Also

Jongeman slachtoffer van beroving

Bergschenhoek – Eén jongeman op een fiets is slachtoffer geworden van een diefstal met geweld. …

Geef een reactie