donderdag 23 mei 2019 | week 21

Afgelopen weekend hebben onze ouders heel erg genoten van Landsingerland Live. Er was een heel leuk programma en wij hadden ook graag mee gewild. Er zijn hier al zo weinig evenementen voor jongeren dus we dachten eindelijk iets leuks waar we naartoe kunnen. Onze ouders hadden al kaarten voor ons gekocht toen ze erachter kwamen dat je onder de achttien niet mee mag. We zijn met z’n drieën ook al naar Pinkpop geweest en dat vonden we heel leuk. En we vinden het jammer dat we niet in ons eigen dorp naar zo’n festival mochten. We hopen dat het volgend jaar ook toegankelijk is voor jongeren onder de achttien. Dan hebben we er nu al zin in!

Josefien (14), Roos (13) en Floor (14)

Check Also

Waarom?

Groot is mijn ongenoegen te constateren dat afgelopen Koningsdag door diverse horecagelegenheden in Berkel dorp …

Geef een reactie