woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » LTC Triomf bestaat 50 jaar en viert dat groots

LTC Triomf bestaat 50 jaar en viert dat groots

LTC Triomf bestaat 50 jaar en viert dat groots

Bergschenhoek – Naar schatting rond de vierhonderd gasten genoten, verspreid over de dag, zaterdag 9 juni van een feestelijk programma op en langs de banen van tennisvereniging Triomf op het Hoekse sportpark. LTC Triomf vierde het 50-jarig bestaan en daar kon iedereen van meegenieten.

Trees Borkus-Henskens

Een tennisclinic voor de leden met voormalig toptennissers Jacco Eltingh en John van Lottum vormde het belangrijkste onderdeel van het middagprogramma. Beide heren speelden vervolgens ook nog een demonstratiewedstrijd met en tegen enkele lokale (tennis)helden. Hierna werd door de toppers een tennisracket uitgereikt aan een van de leden.

Welkom

Na de sportieve activiteiten met de twee toppers heette voorzitter Joost Oudshoorn iedereen van harte welkom op het gouden feest. Ook de burgemeester was present. Hem werd gevraagd de net aangebrachte zonnepanelen officieel in gebruik te nemen. Met daarbij het bord ‘Triomf 50 jaar wordt duurzaam’ dat tevens verwees naar de ledverlichting die naar verwachting nog voor het einde van het jaar in gebruik genomen gaat worden op het tenniscomplex. Namens de KNLTB ontving de voorzitter vervolgens uit handen van afgevaardigde van het district Robin van der Welle een fraai jubileumbord dat een plek langs de tennisbanen zal krijgen. Felicitaties werden ontvangen van de buren; de postduivenvereniging en de golfclub en tevens van ATV Bleiswijk. ATV Berkenrode nodigde met de felicitaties de voorzitter uit voor een potje tennis om vervolgens met elkaar aan tafel te gaan voor een gezellig etentje.

Feestavond

Na afloop van het middagprogramma hoefde niemand naar huis. Er waren voldoende hapjes en drankjes om vol energie aan het avondprogramma te beginnen. Het dak ging er volledig af bij een optreden van Het Groot Niet Te Vermijden en ook DJ Wim & Bernard zorgden er voor dat de gasten maar moeilijk stil konden blijven zitten. Het werd een onvergetelijk feest, maar zondag was alles weer aan kant en kon begonnen worden met het Open Toernooi.

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie