woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » LTV Bleiswijk begint feestelijk aan volgende 50 jaar

LTV Bleiswijk begint feestelijk aan volgende 50 jaar

LTV Bleiswijk begint feestelijk aan volgende 50 jaar

Bleiswijk – Dit jaar viert LTV Bleiswijk haar gouden jubileum. Dat ging niet ongemerkt voorbij, maar werd zaterdag 9 juni op en rond de banen van het tennispark aan de Götzenhainsingel gevierd met een groots en zonnig feest voor alle leden en belangstellenden.

Trees Borkus-Henskens

De jubileumdag ging van start met een puzzelfietstocht en een tennisinstuif, waarna iedereen zich met een hapje en een drankje verzamelde rond het clubhuis voor het officiële deel van de dag. Gerben de Groot toonde zich een trots voorzitter en heette iedereen welkom op dit prachtige feest.

Jubileumbord

Terwijl iedereen een plekje had gevonden en zich zienderogen vermaakte vertelde Roland van Meggelen iets over het naderende Open Toernooi met de vijf toppers die op de Bleiswijkse banen hun entree zullen maken. Vervolgens werd een ‘petje op, petje af’ quiz gehouden en feliciteerde burgemeester Pieter van de Stadt de vereniging en alle leden met het gouden jubileum. Robin van der Welle overhandigde vervolgens namens de KNLTB regio Rotterdam een officieel jubileumbord en een fraaie vlag aan de voorzitter die een mooie plek op het park zullen krijgen.

Muziek

Terwijl de volwassenen zich vermaakten op het terras en de barbecue aanging konden de kinderen genieten van een kinderdisco met een leuke dj. Ze kregen daarbij wel een moeilijke keuze, want ook het levensgrote springkussen en clown Hans, die naast virtuoos met ballonnen tevens knap kon goochelen, streden om de aandacht en belangstelling van de kids. BombaNaranja verzorgde de livemuziek buiten en verhoogde daarmee de gezellige sfeer. Rond de klok van achten kwam de Allstars Coverband & DJ in actie, waarvan de meeste gasten buiten genoten. Later op de avond ging een groot deel naar binnen om daar verder te feesten. Toen kwamen er nog heel wat gasten meefeesten die eerst naar Lansingerland Live waren geweest, maar ook het gouden jubileum van hun club niet wilden missen. Na afloop van een zeer geslaagde feestdag toog iedereen huiswaarts met een bidon; als aandenken aan 50 jaar LTV Bleiswijk. De vereniging die met volle energie begint aan de volgende vijftig jaar.

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie