woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Jan Everse nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding BVCB

Jan Everse nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding BVCB

Jan Everse nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding BVCB

Bergschenhoek – Jan Everse wordt de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van BVCB. Na een fantastisch seizoen als hoofdtrainer, met promotie naar de eerste klasse gaat Jan Everse komende jaren aan de slag met het gehele technische beleid van BVCB.
De Bergschenhoekse club wil de komende jaren stappen maken met de jeugdopleiding.
Het bestuur: “Wij zien in Jan Everse de ideale opleider om onze jeugd snel naar een nog hoger niveau te brengen. Het doel is dat binnen enkele jaren het eerste elftal met minimaal vijftig procent eigen jeugd gaat spelen. Jan zal aankomende tijd in overleg met het bestuur een technische commissie samenstellen. Wij wensen Jan veel succes in zijn nieuwe functie.”

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie