donderdag 23 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Living the good life

Living the good life

Living the good life

Bergschenhoek – Op 16 juni vindt de eerste editie plaats van het event “Living the good life” aan de Rottekade 213. Drijvende kracht achter dit event is Renate Sterkman, alias “La petite coiffeuse”, die zich wist te omringen met andere gedreven ondernemers.

Op een prachtlocatie in het midden van de natuur kunt u aan de oevers van de Rotte kennis maken met deze plaatselijke ondernemers en alles wat zij te bieden hebben. Het event wordt om 11.00 u. feestelijk geopend door burgemeester Pieter van de Stadt en duurt tot 17.00 uur. Een leuk gezellig, evenement voor mannen en vrouwen waar vermaak, genot, beauty, body en mind centraal staan. Tijdens hapjes, drankjes en lekkere muziek laten verschillende ondernemers iedere bezoeker al het “goede wat het leven te bieden heeft” ervaren d.m.v. workshops, proeverijen, modeshow en mooi ingerichte stands, waar alle vragen en ervaringen beantwoord en gedeeld kunnen worden.
www.eventlivingthegoodlife.nl
www.facebook.com/events/1465833666878836

Deelnemers: La Petite Coiffeuse, Minicarcenter-Rotterdam, DJ Maesch, Amaze Yourself, Fabienne Hansoul Création, Trimsalon Jaloveen Hillegersberg, TUYLL Training System, Hordijk Tweewielers, La Gironde, De Vleeschmeesters, Aerostat ballonvaart, Corrie Verhoef Pedicure, Gouden Thee-Ei, WNDY’S, Gré den Otter kunstenaar. Info: eventlivingthegoodlife.nl.

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie