woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Neem je vader mee naar GameCity GoKarting

Neem je vader mee naar GameCity GoKarting

Neem je vader mee naar GameCity GoKarting

Zoetermeer -Wim van der Kooij is eigenaar van GameCity GoKarting (voorheen Attractiecentrum Zoetermeer). Hij is initiatiefnemer van de stormbaan die van 14 tot en met 22 juli op het gras langs de Oostweg in Oosterheem wordt geplaatst. Een heel bijzondere stormbaan. Het parcours is namelijk opgebouwd met luchtkussens in allerlei vormen, die aan elkaar gemaakt zijn.

Bijna vierhonderd meter klimmen, klauteren, kruipen en glijden en dat dan zo snel mogelijk. Dat is de bedoeling van deze stormbaan. Vorig jaar lag langs de A2 in Utrecht een soortgelijke stormbaan van 320 meter . Dit inspireerde Van der Kooij tot het realiseren van een nog langere baan. Met zijn 380 meter de langste baan van Nederland. Deelnemers kunnen zich met elkaar meten in dit leuke en sportieve evenement.

Nog veel meer

GameCity GoKarting heeft naast deze tijdelijke attractie nog veel meer te bieden, zoals Karten, Lasergamen en Arcadegamen. Een prima locatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of kinderfeestjes. Voor meer informatie: gamecity.nl.

Check Also

Muller & Co veilt ‘eerste vaatje’ nieuwe haring

Berkel en Rodenrijs - Heineken zette een openingsbod in van € 1500,- voor het eerste vaatje nieuwe haring dat woensdagavond 12 juni werd geveild bij Muller ##+## Co tijdens de inmiddels traditionele haringparty. Dat liet Lansingerland niet gebeuren en dus werd er goed geboden. Het was uiteindelijk Piet Hijdra die de veilinghamer liet zwijgen na het bod van € 3500,-.

Geef een reactie