zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Inloopochtend De Ark

Berkel en Rodenrijs – Wie zin heeft in het maken van een praatje op een plaats waar men elkaar onder het genot van een kopje koffie kan ontmoeten, is iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Ark, Oranjestraat 2. Er is geen programma, zodat men in een ontspannen sfeer met elkaar kan praten.

Bridgen bij Doublet

Berkel en Rodenrijs – Elke donderdagochtend kunnen dames en heren bridgen bij Bridge Vereniging Doublet in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Aanvang 09.15 uur. Aanmelden via: wedstrijdsecretariaatDoublet@outlook.com of via sms, whatsapp, tel. 06 – 19913015. Aanmelden uiterlijk woensdag 13.00 uur.

ACR kringloop kelderverkoop

Berkel en Rodenrijs – Elke donderdag is het Actie Comité Rehoboth in touw om spullen op te halen zoals huisraad, kleding, speelgoed, curiosa, boeken, elektra, pc’s, dvd’s, kleinmeubelen enz., alles in verkoopbare staat. Wie spullen heeft, kan dagelijks (m.u.v. donderdag en zondag) bellen, tel. 06-39455987 of 010-8423331. Op donderdag tussen 19.00 en 21.30 uur en (elke) zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur kan men in de kelder van Rehoboth, Wilhelminastraat 2, zelf kleine spullen komen brengen (voor grote meubels altijd eerst bellen of er ruimte is) en vindt de kelderverkoop plaats.

PCOB

Berkel en Rodenrijs – De Protestants Christelijke Ouderen Bond komt donderdag 14 juni om 14.30 uur bijeen in zalencentrum “Rehoboth”, Wilhelminastraat 2. Op deze afdelingsbijeenkomst geeft de heer Leen Fijnekam een presentatie over de historie, de Flora en Fauna van de Biesbosch. Ook gasten en belangstellenden zijn hartelijk welkom.
Inlichtingen bij Henk Oosterwijk, tel. 010-51 152 71.

Bingo KBO

Berkel en Rodenrijs – De bingomiddag van de KBO is op vrijdag 15 juni om 14.00 uur in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus, zaal open om 13.30 uur. Voor iedereen die van gezelligheid en bingo houdt.

Vaderdag in de speeltuin

Berkel en Rodenrijs – Zondag 16 juni is het Vaderdag in Speeltuin De Kievit. Alle vaders die de speeltuin bezoeken worden in het zonnetje gezet. Er is gratis entree voor een vader en één kind. Ook krijgt elke vader één keer gratis koffie/thee met wat lekkers.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub De Naeld organiseert op dinsdag 19 juni een gezellige klaverjas- en rummikubmiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: Henny de Vos-Klootwijk, tel. 06-28367200.

Kinder- en jeugdkoor Young Voices

Berkel en Rodenrijs – De koren van kinder- en jeugdkoor Young Voices repeteren op dinsdag in de Ark, Oranjestraat 2. Iedereen vanaf zes jaar mag gratis drie proeflessen volgen. Kinderkoor 1 repeteert van 15.30 tot 16.45 uur; Kinderkoor 2 sluit aan om 16.15 uur, waarbij een half uur gezamenlijk wordt gerepeteerd. Zij eindigen om 17.30 uur. Zo leren de leden elkaar kennen en ervaart men hoe het is om in een grotere groep te zingen. Het jeugdkoor blijft repeteren op dinsdag van 19.15 tot 21.15 uur. Aanmelden kan via www.youngvoices.eu.

Vrijwilligerswerk – wat is er in Lansingerland te doen?

Het Vrijwilligers Informatie Punt VIP Lansingerland vertelt op maandag 25 juni van 19.30 tot 20.30/21.00 uur wat er allemaal te doen is in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk aan vrijwilligerswerk. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via info@viplansingerland.nl of via 010 – 522 55 45. Na afloop kunnen mensen die dat willen zich inschrijven op vrijwilligerswerkvacatures.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Kinderactiviteit bij Rotta Bergschenhoek – Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn op zaterdag 18 …

Geef een reactie