maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Politiek » Herinrichting buurtpark Gouden Griffelplantsoen
Het buurtpark Gouden Griffelplantsoen ligt tussen de Oudelandselaan en de Vogelwijk in Berkel en Rodenrijs. Het buurtpark grenst aan de Gouden Griffelplantsoen. Omdat het tijd is het park op te knappen, worden buurtbewoners gevraagd mee te denken over de herinrichting van het buurtpark.

Herinrichting buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Herinrichting buurtpark Gouden Griffelplantsoen

Het buurtpark Gouden Griffelplantsoen ligt tussen de Oudelandselaan en de Vogelwijk in Berkel en Rodenrijs. Het buurtpark grenst aan de Gouden Griffelplantsoen. Omdat het tijd is het park op te knappen, worden buurtbewoners gevraagd mee te denken over de herinrichting van het buurtpark.

In het buurtpark is er een speelplek voor kinderen van 0-6 jaar en een speelplek voor 6-14 jaar. Daarnaast is er een speel-sportveld. De speelplekken zijn omringd met voetpaden, groenstroken en watergangen.
Het kunstgrasveld en de hekwerken bij het speel-sportveld moeten vervangen worden. Ook is één speeltoestel op het speelveld 0-6 jaar aan vervanging toe.

Meedenken

Heeft u een idee, mening of voorstel voor het buurtpark? Vult u dan het reactieformulier op de website van de gemeente Lansingerland in. Ook voor de jeugd en jongeren is een reactieformulier gemaakt. Beide reactieformulieren kunnen tot dinsdag 12 juni 2018 worden ingevuld.
Op woensdagmiddag 13 juni is er een bijeenkomst in het buurtpark bij het speel-sportveld. Vanaf 17.00 uur is er de mogelijkheid om de ingestuurde reacties, uw vragen en suggesties te bespreken. Komt u ook? Vult u dan het aanmeldformulier in.
Uw reacties worden zoveel mogelijk in het ontwerp opgenomen. Het voorlopig ontwerp wordt in juli 2018 op de website van de gemeente geplaatst, zodat u kunt reageren. In september volgt het definitieve ontwerp.
De uitvoering start in het vierde kwartaal van 2018.

Vragen? Stuur een mail naar info@lansingerland.nl t.a.v. Eveline van der Velden, afdeling Beheer & Onderhoud. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en kenmerk POR257 ‘Gouden Griffelplantsoen’.

Check Also

Cultuurhuis Blok B in Berkel

Lansingerland - Op woensdag 10 april wordt in het gemeentehuis om 20.00 uur voor raadsleden en belangstellenden een beeldvormende avond over het Cultuurhuis Berkel gehouden. Cynthia Dekker van Rotterdam Festivals presenteert de resultaten van het onderzoek naar de culturele profielen van de inwoners van Lansingerland. Vervolgens neemt Dick te Winkel van BMC u mee langs de resultaten van een haalbaarheidsonderzoek en presenteert hij het concept voor een cultuurhuis in Berkel.

Geef een reactie