dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » KNVB Jeugd Finaledag bij BVCB

KNVB Jeugd Finaledag bij BVCB

Bergschenhoek – BVCB is nog niet bijgekomen van de drukte tijdens de kampioenswedstrijd van BVCB 1 of het volgende evenement staat al weer op de agenda. Op zaterdag 2 juni zullen er tussen 09.30 en 17.30 uur 36 finalewedstrijden worden gespeeld voor het Zwaluwen Jeugdbeker toernooi van de KNVB.
De KNVB heeft BVCB gevraagd de organisatie van deze finaledag op zich te nemen en alle teams een onvergetelijke finaledag te bezorgen. Zowel het vernieuwde complex als de vrijwilligers zijn er helemaal klaar voor en kijken uit naar de komst van alle finalisten uit de regio West II. Natuurlijk is iedereen welkom de finales te komen bekijken. Om alles netjes te kunnen organiseren vraagt de organisatie uw medewerking door de instructies van de parkeerwachters en andere vrijwilligers op te volgen.
Meer informatie en het actuele wedstrijdschema is te vinden op de website van BVCB: www.bvcb.nl.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie