dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Berkel – Rhoon: 3-2

Berkel – Rhoon: 3-2

Berkel en Rodenrijs – Voor de zeventien achtereenvolgende maal heeft Berkel geen verlies geleden in competitieverband. De ploeg van trainer Cor den Daas had het tegen degradant Rhoon niet makkelijk, maar zou uiteindelijk toch de winst naar zich toetrekken. Berkel mag zich nu gaan opmaken voor de nacompetitie, waarin het aanstaande zaterdag Valken ’68 uit Valkenburg zal treffen.
Een matige vertoning van beide partijen, waarin Berkel voor de thee door middel van Jos Buitenhuis een voorsprong nam. Na de wisseling van speelhelft kwam Rhoon via een vrije trap langszij en even later zelfs op voorsprong, 1-2. Berkel schakelde een tandje bij en het was voor Rhoon de nekslag. Bart van den Dool zorgde voor de 2-2 en Talib Azaroiali was eveneens productief in deze laatste reguliere competitiewedstrijd.
De overwinning was bij Berkel min of meer ingecalculeerd gezien de minder fraaie positie van Rhoon. “Maar die ongeslagen reeks wil ik nog wel even volhouden”, zei Cor den Daas na afloop. “Dat zij gelijk konden komen, kwam doordat we nonchalant werden en we ze weer in de wedstrijd hielpen. Valken uit zal een heel ander potje worden. Een ploeg met spelers die afgevallen zijn bij de bollenclubs, dus niet de eerste de besten”, aldus Den Daas.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie