maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Berkel Centrum zet drie moeders in de schijnwerpers
De drie Berkelse winnaars na de metamorfose. V.l.n.r. Hiske Mann Jolanda van der Staak en Trudy Hijdra.

Berkel Centrum zet drie moeders in de schijnwerpers

Berkel Centrum zet drie moeders in de schijnwerpers

Berkel en Rodenrijs – De zaterdag voor Moederdag werd een bijzondere in Berkel Centrum. Iedereen kon zijn of haar liefste, aardigste of beste moeder aanmelden voor een metamorfose. Uit alle inzendingen werden er 25 getrokken die een uitnodiging ontvingen om – samen met degenen die ze had voorgedragen – naar het centrum te komen waar de uitverkoren moeders en hun ‘fans’ werden ontvangen met koffie, gebak, een goodybag en een fraai boeket.

Trees Borkus-Henskens

Drie moeders kregen echter een heel bijzondere verrassing: Trudy Hijdra, Jolanda van der Staak en Hiske Mann werden uitgekozen voor een metamorfose, verzorgd door de winkeliers van Berkel Centrum. Compleet verrast werden de drie moeders door een personal shopper meegenomen langs de winkels die meewerkten aan de verwen-metamorfose. Een ander kapsel, een zonnebril, nieuwe kleding, bonbons, een boek, een borrel, een tegoedbon voor make-up, een mooie ketting; met als slot een smakelijke lunch waar de drie ook even konden bijkomen van alles wat hen die zaterdag was overkomen.

Speciale moeders

Roxanne meldde haar moeder Trudy Hijdra aan. “Ze heeft vier slechte jaren achter de rug, maar ze cijfert zichzelf altijd weg. Ze heeft de zorg voor opa en oma, ze heeft altijd alle tijd voor de kinderen; ze heeft dit echt helemaal verdiend! Mijn moeder is echt een topper.”
Jolanda van der Staak werd aangemeld door oom Simon. “Zij is een moeder die al jaren dag en nacht klaar staat en in de weer is voor haar dochter. Die heeft het Syndroom van Down, maar ook werd een ernstige ziekte bij haar ontdekt. Het is een grote zorg, maar daar wil ze niets van horen; ze doet er alles voor,” aldus de inzender. Dochter Annette meldde haar moeder Hiske Mann aan. “Onlangs ben ik geopereerd aan een hernia en dat is een hele opgave met twee kleine kinderen in huis en een man die voor zijn werk regelmatig in het buitenland verblijft. Mijn moeder bood aan dat wij zo lang het nodig is bij haar in huis mogen wonen. Een moeder uit duizenden en een schat van een oma voor onze kids van 2 en 4 jaar. Ze is er bescheiden onder, maar deze verrassing gunnen we haar van harte!” Glunderend zaten de zes rond de tafel, genietend van de zon en de lunch, als afsluiting van een onvergetelijke leuke dag.

Moeders verwend

De winkeliers die meewerkten aan de verwendag voor de drie moeders waren: Verhage, Bloemformule, Zoet! IJs & Chocolade, The Denim Store, Shoeby, Warby, Juwelier Pruisken, Oost-West Lifestyle, Cuts & Colours, Optiek de Schepper, Kantoorboekhandel van Atten, Restaurant Da Mario, ’t Vierkantje, Lijstenmakerij Lansingerland, Bakker Ammerlaan, Sport 2000, Vitaminstore, Sonja’s Vitaminebron, Wijnhandel Van Vianen, De Kaaswaag, Snoepexpress, Hema, 4 You Lingerie, Etos, Cosmo Hairstyling, Wereldwinkel, Bakker van Maanen, Kokkeler Bloemen, Zelf Beveiligen, House of Silk ’n Stone en Gildepoelier Leon van den Berg.

Check Also

Kleurrijke voorjaarsmode tijdens Mode – Lifestyle – Culinair Event

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 13 april was de Kerksingel van Berkel Centrum het podium van het jaarlijkse Mode - Lifestyle - Culinair Event van de winkeliersvereniging. Ondanks de frisse wind en de lage gevoelstemperatuur was het een gezellige drukte tijdens de twee shows.

Geef een reactie