zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Sport » RVVH II-Berkel (VR): 1-1

RVVH II-Berkel (VR): 1-1

Berkel en Rodenrijs – In Ridderkerk moesten de vrouwen van CVV Berkel het opnemen tegen RVVH II en men was gewaarschuwd want de thuisclub is aan een aardige reeks bezig. Op het warme kunstgras werd er onder het genot van een fel zonnetje iets na 12.00 uur afgetrapt. In de beginfase waren er onder andere kansen voor Berkel-speelsters Lindy Hogedoorn en Faith Parto, maar de keepster van RVVH was een sta in de weg terwijl ook het vizier bij Berkel niet op scherp stond. Verder weinig spektakel van beide kanten. Het was de thuisclub die vlak voor rust de score opende en dat viel rauw op het dak bij CVV Berkel.
Na rust kon Berkel via Anouk Angkotta de gelijkmaker noteren. Zij rondde in de 66e minuut een voorzet van Melanie den Dulk prima af. Daarna waren er kansen om de wedstrijd te beslissen, maar moest ook Bianca Troost diverse keren handelend optreden om erger te voorkomen.
Na ruim 90 minuten stond er 1-1 op de teller en daar had vooraf niemand op gerekend, maar de realiteit bleek dus anders.
Door de resultaten op de andere velden is Oranje Nassau bijna kampioen en zit nummer 3 DSS Berkel op de hielen met nog maar een punt achterstand en dat met nog twee wedstrijden te gaan. Berkel zal sowieso bij de eerste drie eindigen en kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie.

Check Also

Seminar zelfverdediging

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid …

Geef een reactie