dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Gezellige Zonnebloemlunch

Gezellige Zonnebloemlunch

Gezellige Zonnebloemlunch

Bleiswijk – Donderdag 26 april vond weer de traditionele Zonnebloemlunch plaats in café Meerenbos. De ongeveer 50 gasten en vrijwilligers werden rond twaalf uur verwelkomd met een kopje koffie. Na het openingswoord van voorzitter Corrie de Groot werd allerlei lekkers geserveerd. Tijdens de lunch speelde Carla Vollebrecht een aantal welbekende ouderwetse meezingers op haar keyboard en uiteraard werd er massaal meegezongen. Ter afsluiting werden de aanwezigen nog getrakteerd op een heerlijk ijsje en een laatste kopje koffie. Voor meer informatie over de Zonnebloem: Coos van Leeuwen, Berberisdreef 1, tel. 010-5211606, 06-28785820 of cozeboy@hotmail.com.

Check Also

Een warm bad en maatschappelijk begeleid

Lansingerland - Nizar Karkout kent als geen ander het belang van een goede maatschappelijke begeleider. Hij leerde er een kennen toen hij in april 2018 in de gemeente kwam wonen. "Die vrijwilliger van VluchtelingenWerk heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan mijn inburgeringscursus ben begonnen en me hier thuis voelde. Ik hoor er hier bij. Dat gevoel, die warmte: dat was iets dat ik na veel moeilijke jaren in Syrië en mijn vlucht nodig had."

Geef een reactie