zaterdag 20 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Gezellige Zonnebloemlunch

Gezellige Zonnebloemlunch

Gezellige Zonnebloemlunch

Bleiswijk – Donderdag 26 april vond weer de traditionele Zonnebloemlunch plaats in café Meerenbos. De ongeveer 50 gasten en vrijwilligers werden rond twaalf uur verwelkomd met een kopje koffie. Na het openingswoord van voorzitter Corrie de Groot werd allerlei lekkers geserveerd. Tijdens de lunch speelde Carla Vollebrecht een aantal welbekende ouderwetse meezingers op haar keyboard en uiteraard werd er massaal meegezongen. Ter afsluiting werden de aanwezigen nog getrakteerd op een heerlijk ijsje en een laatste kopje koffie. Voor meer informatie over de Zonnebloem: Coos van Leeuwen, Berberisdreef 1, tel. 010-5211606, 06-28785820 of cozeboy@hotmail.com.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie