zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Triomf 2 in het nieuw

Triomf 2 in het nieuw

Triomf 2 in het nieuw

Bergschenhoek – Zondag 8 april is het jongensteam Triomf 2 groene competitie door sponsor Helder Bouwservice in het nieuw gestoken. Deze ochtend werden de nieuwe tenues uit gereikt door eigenaar Wilco van den Helder in het bijzijn van de ouders. De eerste wedstrijd in het nieuwe tenue werd ook meteen met 5-1 gewonnen.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie