zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Vrijwilligers gezocht voor 4 tegen 4 toernooi
Berkel en Rodenrijs - Op woensdagmiddag 30 mei organiseert CVV Berkel alweer de vierde editie het Van Loon & Partners 4 tegen 4 toernooi. Het Van Loon & Partners 4 tegen 4 toernooi is een maatschappelijk voetbaltoernooi voor alle leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen van Berkel en Rodenrijs.

Vrijwilligers gezocht voor 4 tegen 4 toernooi

Vrijwilligers gezocht voor 4 tegen 4 toernooi

Berkel en Rodenrijs – Op woensdagmiddag 30 mei organiseert CVV Berkel alweer de vierde editie het Van Loon & Partners 4 tegen 4 toernooi. Het Van Loon & Partners 4 tegen 4 toernooi is een maatschappelijk voetbaltoernooi voor alle leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen van Berkel en Rodenrijs.

De organisatie van dit jaarlijkse toernooi is geheel in handen van vrijwilligers binnen CVV Berkel die hiermee een bijdrage willen leveren aan een sportief, gezond en sociaal Berkel en Rodenrijs. Vandaar dat Berkelse sponsoren, verenigingen en organisaties zich betrokken voelen bij dit toernooi. Het gaat vooral om het meedoen en de gezelligheid. Winnen is niet belangrijk, samen genieten van het leuke spelletje wel. En hoe kan dit beter dan met de meest eenvoudige wedstrijdvorm van 4 tegen 4, waar iedereen aan mee kan doen. Naast een prijs voor de toernooiwinnaars wordt ook een prijs voor het team met het meest originele tenue beschikbaar gesteld.
Voor de dag zelf heeft de organisatie nog veel vrijwilligers nodig zoals opbouwers, runners, omroepers en veldverantwoordelijken. Wie wil meehelpen om van dit toernooi een succes te maken kan zich aanmelden bij 4tegen4toernooi@cvvberkel.nl of neem contact op met Sylvia Nederstigt, tel. 06 – 20708420 of Tamara Brusik, tel. 06 – 48349303.
Middelbare scholieren kunnen hun maatschappelijke stage inzetten als vrijwilliger. Teams kunnen zich opgeven voor dit toernooi tot 23 april via www.cvvberkel.nl/4tegen4.
Het brede maatschappelijke aspect is voor Van Loon & Partners de reden geweest om zich als hoofdsponsor aan dit evenement te verbinden. Tevens hebben Van Etten BV, VSVK Infra Techniek, Multicopy Lansingerland en Fraser Optiek zich aan dit evenement verbonden. Meer informatie via www.cvvberkel.nl/4tegen4, www.facebook.com/4x4berkel en 4tegen4toernooi@cvvberkel.nl.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie