zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Lezersschrijven » Zonnebloem 40 jaar

Zonnebloem 40 jaar

Het was zaterdag 7 april, de dag dat de afdeling Zonnebloem Berkel en Rodenrijs hun 40 jarig bestaan vierde in t Manneke. De belangstelling was groot. Er waren ruim 90 mensen aanwezig om dit feest mee te vieren. Het werd een heel fijne dag en we werden verwend met koffie en gebak en het personeel had een koud buffet neergezet met allerlei heerlijke dingen. In de middag kwam het Shantykoor een optreden verzorgen. De sfeer was geweldig en iedereen genoot zichtbaar,
Zonnebloem, wat zijn jullie toch een geweldige groep mensen. Jullie zien steeds weer kans om vele ouderen en gehandicapten te verwennen met leuke dingen. Ik wil jullie mede namens alle mensen die aanwezig waren hartelijk feliciteren met jullie 40-jarig bestaan en ik kan eigenlijk nog maar één ding zeggen: vooral doorgaan! Ik hoop hiervan nog lang deelgenoot te mogen zijn.
Dank jullie wel.

Gré Smith Oosting
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Oproep: stop de houtkap!

Bent u ook verontrust en verontwaardigd over de almaar aanhoudende bomenkap in onze gemeente? Ik …

Geef een reactie