zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Politiek » Beoogde coalitie wordt Leefbaar 3B, VVD, WIJ Lansingerland en ChristenUnie
Lansingerland - Verkenner Simon Fortuyn heeft dinsdagmiddag 3 april jl. een persbericht laten uitgaan waarin wordt meegedeeld dat Leefbaar 3B, de VVD, WIJ Lansingerland en de ChristenUnie het voornemen hebben coalitiebesprekingen met elkaar aan te gaan.

Beoogde coalitie wordt Leefbaar 3B, VVD, WIJ Lansingerland en ChristenUnie

Check Also

Cultuurhuis Blok B in Berkel

Lansingerland - Op woensdag 10 april wordt in het gemeentehuis om 20.00 uur voor raadsleden en belangstellenden een beeldvormende avond over het Cultuurhuis Berkel gehouden. Cynthia Dekker van Rotterdam Festivals presenteert de resultaten van het onderzoek naar de culturele profielen van de inwoners van Lansingerland. Vervolgens neemt Dick te Winkel van BMC u mee langs de resultaten van een haalbaarheidsonderzoek en presenteert hij het concept voor een cultuurhuis in Berkel.

Geef een reactie