zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Voetbal Berkel (VR) – IJFC: 1-0

Voetbal Berkel (VR) – IJFC: 1-0

Berkel en Rodenrijs – Op eigen sportpark kwam nummer vier IJFC op bezoek, een zeer goed voetballende ploeg dus Berkel moest vol aan de bak. Een gelijk opgaand begin voor beide teams met kansen over en weer waarbij Bianca Troost met enkele fabuleuze reddingen de thuisclub behoede voor een achterstand. Na een klein half uur spelen was het Chantal van der Breggen die de thuisclub aan de 1-0 voorsprong hielp. Voor rust had Berkel de kans om de score uit te breiden maar dat lukte helaas niet. In de tweede helft kansen over en weer waarbij de gasten diverse grote mogelijkheden hadden om te scoren maar paal, lat en Bianca Troost waren een sta-in-de-weg en dit leidde uiteraard tot frustratie bij IJFC. Zo werd het een zenuwslopende tweede helft waarbij beide partijen de wedstrijd had kunnen beslissen. Na ruim 90 (+5) minuten floot de scheidsrechter af en bleven de punten op Het Hoge Land. De meiden kapot en moegestreden maar de winst maakte een hoop goed. Komende zaterdag spelen de vrouwen opnieuw thuis tegen Sporting’70, aftrap is om 15.00 uur.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie