zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Bridgen bij BVCB

Bergschenhoek – Vrijdag 6 april is er weer bridgen bij BVCB, Sporthoekpad 1. Aanmelden voor vrijdagochtend 10.00 uur. Aanmelding en/of informatie: Theo Vriend, tel. 06 – 51290907, 010 – 5221747, mailadres: thvriend@gmail.com.

Zondagmiddagsoos in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op zondag 8 april organiseert Welzijn Lansingerland de Zondagmiddagsoos in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. Van 14.00 tot 16.30 uur is er gelegenheid elkaar te ontmoeten, een praatje te maken of een spelletje te doen. Wie vragen heeft over de Zondagmiddagsoos kan op werkdagen contact opnemen via tel. 010 – 5225545 of stuur een mail naar: info@swsl.nl.

Jeugddienst ‘in de Geest van…’

Bergschenhoek – Zondag 8 april begint om 18.30 uur ]weer een jeugddienst in de Hervormde gemeente in Bergschenhoek. In deze dienst zal dominee Terlouw voorgaan. Deze dienst is een aanbiddingsjeugddienst waarbij de nadruk iets meer zal liggen op de muziek. De jeugddienstband begeleidt de dienst. Het verwachten van de Heilige Geest staat centraal. Iedereen is van harte welkom. Neem vooral vrienden en/of familie mee. Voorafgaande aan de dienst is er koffie en thee en na de dienst ook met wat lekkers. Zie ook Facebookevenement (jeugddienstbergschenhoek).

Open Tafel in Ontmoet!

Bergschenhoek – Niet altijd zin om alleen te eten? Kom dan naar de gezellige Open Tafel in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Elke tweede en vierde donderdag van de maand van 12.15 tot 13.30 uur. Het menu voor 12 april is heldere kippensoep, kipstooflapje, bloemkool, gekookte aardappelen en puree, dubbelvla. De kosten bedragen € 7,50. Inlichtingen en aanmelding (voor dinsdag 10.00 uur): Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545.

Computer- en Tablet Café

Bergschenhoek – Iedereen met interesse in computers en tablets is welkom bij het Computer- en Tablet Café in het gezellige leescafé van de Stander in Bibliotheek Oostland, vestiging Bergschenhoek,Wilhelminastraat 1a. Er zijn vrijwilligers van het SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer de bezoekers van het café er met elkaar niet uitkomen. Het Computer- en Tablet Café is open op donderdag 12 april van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Einde kaartseizoen P.V. de Vrijheid

Bergschenhoek – Het klaverjasseizoen bij Postduivenvereniging De Vrijheid zit er op. Het vliegseizoen breekt weer aan. De seizoensprijzen zijn gewonnen door Joop van Nikkelen Kuijper die eerste werd. Tweede werd Piet van Eijk en de derde prijs ging naar Huib van Tol.

Bloemschikken 55+

Bergschenhoek – Welzijn Lansingerland organiseert in samenwerking met Bloemenbinderij De Nobel een Workshop Bloemschikken op dinsdag 24 april in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, van 13.30 – 15.30 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 13,50 voor actiefpashouders € 11,-. Graag uw eigen schaar en mesje meenemen. Uiterste inschrijfdatum is 17 april. Voor meer informatie en opgeven: 010-5225545.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Ruimte voor Gebed Bleiswijk – Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april wordt er weer …

Geef een reactie