dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Antibarbari – TOGB: 2-1

Antibarbari – TOGB: 2-1

Berkel en Rodenrijs – TOGB heeft de goede wedstrijd van twee weken geleden geen goed vervolg kunnen geven en verloor zondag onnodig met 2-1. De ploeg begon de wedstrijd zonder de langdurig geblesseerden Glenn den Uijl, Rowan Saris en de geschorste Herman Hagary. Vanaf de eerste minuut was het meeste balbezit voor TOGB en dit leidde in de 16e minuut tot de eerste kans na een een goede pass van Emercan Bagcan op Joey Lems maar zijn inzet werd gekeerd. Na 24 minuten rukte Jazzley Wouden aan de linkerkant op en besloot van 30 meter een bal voor de goal te geven maar hij ging over de keeper in de bovenhoek 0-1. Antibarbari kwam in de 36e minuut na een aanval over links op gelijke hoogte toen de bal bij de 1e paal werd ingetikt. Op slag van rust leek TOGB weer op voorsprong te komen na een corner van Glenn van der Burg die door Joey Lems werd ingekopt maar de keeper kon de bal ternauwernood nog keren. Ook in de tweede helft was de eerste kans voor TOGB na een goede pass van Jazzley Wouden op de ingevallen Mo Fissoune maar zijn harde inzet raakte de paal. Antibarbari kwam tegen de verhouding in de 60e minuut zelfs op voorsprong na een prima aanval over links en de voorzet werd bij de tweede paal ingetikt. TOGB probeerde het hierna wel maar het lukte maar niet om de gelijkmaker te maken. Zo ging Mo Fissone langs drie man maar zijn pass op Joey Lems kon net weer tegen gehouden worden en vrije trap van diezelfde Mo van 20 meter ging maar net over. In de slotfase was het Gabri Urbanus die nog een bal van de doellijn weg moest halen. Zondag speelt TOGB de eerste wedstrijd in de 3e periode thuis tegen koploper CVV Zwervers om 14.00 uur. Een mooi affiche om te herstellen en goed te starten in die 3e periode.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie