woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Informatieavond SeniorWeb over Google

Informatieavond SeniorWeb over Google

Lansingerland/Berkel en Rodenrijs – In samenwerking met Bibliotheek Oostland houdt SeniorWeb Lansingerland op woensdag 14 maart een informatiebijeenkomst over ‘Google’. Ontdek tijdens deze avond dat Google veel meer is dan een zoekmachine. Google is één van de grootste clouddiensten.
Met een Google account beschikt men niet alleen over een gratis e-mailadres (Gmail) maar heeft men ook gratis opslag van bestanden en foto’s op Google Drive en Google Foto’s. Ook Google agenda en Google Maps komen deze avond aan de orde.
Vrijwilligers van SeniorWeb gaan in op de mogelijkheden van Google en geven een demonstratie. Zo krijgen de deelnemers te zien hoe je bijvoorbeeld foto’s bewerkt en opslaat en dat je op elk gewenst apparaat de bestanden kunt openen.
De informatieavond wordt gehouden in de bibliotheekvestiging van Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. De avond start om 20.00 uur. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis.
Informatie: mail naar seniorweblansingerland@gmail.com.

Check Also

Zilveren draagspeld voor jubilarissen EHBO

Zilveren draagspeld voor jubilarissen EHBO Bleiswijk – Op de ledenvergadering van 4 april heeft EHBO-Bleiswijk …

Geef een reactie