woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Aanmelden voor NLdoet

Aanmelden voor NLdoet

Komend weekend, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, vindt in Lansingerland NLdoet plaats. Er wordt op deze dagen veel werk verzet. En reken maar dat het gezellig is. Meedoen is leuk en nuttig!
Er worden nog vrijwilligers gezocht die hun handen uit de mouwen willen steken. Alle hulp wordt enorm gewaardeerd.
Aanmelden is eenvoudig. Ga naar de site: nldoet.nl. Kies als locatie Lansingerland. Er volgt dan een overzicht met alle klussen. Er staat wat de klus inhoud en of er nog vrijwilligers nodig zijn. Aanmelden kan dan ook direct. Na aanmelding neemt de klusorganisatie contact op met de aangemelde vrijwilliger.

Check Also

Bouw Hof van Berkel van start

Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners ging vrijdagmiddag 21 juni de officiële eerste paal de grond in als start voor de bouw van Hof van Berkel. Het project bestaat uit een zeventiental woningen en ligt aan de Oostmeerlaan aan de rand van De Groenzoom.

Geef een reactie