dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Aanmelden voor NLdoet

Aanmelden voor NLdoet

Komend weekend, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, vindt in Lansingerland NLdoet plaats. Er wordt op deze dagen veel werk verzet. En reken maar dat het gezellig is. Meedoen is leuk en nuttig!
Er worden nog vrijwilligers gezocht die hun handen uit de mouwen willen steken. Alle hulp wordt enorm gewaardeerd.
Aanmelden is eenvoudig. Ga naar de site: nldoet.nl. Kies als locatie Lansingerland. Er volgt dan een overzicht met alle klussen. Er staat wat de klus inhoud en of er nog vrijwilligers nodig zijn. Aanmelden kan dan ook direct. Na aanmelding neemt de klusorganisatie contact op met de aangemelde vrijwilliger.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie