dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Benefietdiner Van Oldenbarnevelthoeve beleeft tweede editie

Benefietdiner Van Oldenbarnevelthoeve beleeft tweede editie

Benefietdiner Van Oldenbarnevelthoeve beleeft tweede editie

Berkel en Rodenrijs – Negentig gasten spoedden zich donderdagavond 1 februari richting t Manneke om daar met elkaar te gaan genieten van een benefietdiner. Het was voor de tweede keer – het eerste diner vond eind 2016 plaats – dat de Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve een dergelijk diner organiseerden en ook ditmaal werd het een onvergetelijke avond.

Trees Borkus-Henskens

Een avond waarop niet alleen genoten werd van een schitterend 7-gangen diner, maar waar tijdens de avond tevens aandacht was voor zowel een veiling als een loterij. Bovendien een avond die in totaal 9000 euro opbracht voor de stichting, waarmee mede een nieuwe bus aangeschaft kan worden voor het vervoer van de bewoners van de woon-zorgvoorziening in ’t Rodenrijs.
Tien ronde tafels stonden feestelijk gedekt te wachten op de gasten. Aan elke tafels acht gasten met een gastheer of gastvrouw. De ideale opstelling om met elkaar in gesprek te gaan en te genieten van hetgeen komen ging; een compleet uitgeserveerd menu.
Tijdens het diner vond een loterij plaats met als hoofdprijs een tv, maar ook alle andere prijzen waren spontaan geschonken door de winkeliers. Hoogtepunt vormde tevens de veiling met enkele leuke kavels. Zoals onder andere fraaie potten met orchideeën, twee schilderijen van een Lansingerlandse beeldend kunstenaar, een gesigneerd shirt van Anna van der Breggen, een kanotocht, toegangskaarten voor Feyenoord en een shirt van Max Verstappen.
De penningmeester van de stichting was een blij man toen hij aan het einde van de zeer geslaagde en gezellige avond een cheque in ontvangst mocht nemen met daarop het prachtige bedrag van 9000 euro.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie