dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Concert at the Park steunt groot aantal lokale verenigingen
Ali B. komt ook naar Lansingerland.

Concert at the Park steunt groot aantal lokale verenigingen

Concert at the Park steunt groot aantal lokale verenigingen

Lansingerland – De Ronde Tafel 136 viert zaterdag 17 maart het 40-jarig bestaan met een spectaculair feest, waarvan de opbrengst ten goede komt aan een negental verenigingen uit Lansingerland. Dit jaar geen feest in een sporthal, maar in een reuze festivaltent die in het Annie M.G. Schmidtpark nabij zwembad De Windas zal worden neergezet. De line-up mag spectaculair genoemd worden. Er zijn optredens van Lange Frans, Ali B, Sharon Doorson, Dj Maurice en Xander de Buisonjé met live band.

De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs bestaat gemiddeld uit 20 leden: mannen tussen de 25 en 40 jaar. Voorzitter is Matijs van Rijn, Sam Maree is secretaris en Gerard Scholte penningmeester. Veertigjarigen moeten ‘de tafel’ verlaten. De Ronde Tafel 136 maakt deel uit van de Nederlandse Tafelronde en van de International Round Table.

Goede doelen

De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs steunt meerdere maatschappelijke doelen door middel van de persoonlijke inzet van de leden en door inzameling van geld. Maar er worden jaarlijks ook een of meerdere festiviteiten om geld in te zamelen georganiseerd.
Dit jaar dus het Concert at the Park, waarvan de goede doelen vorige week bekend zijn gemaakt: TOGB, HBR, Scouting Olave St. Clair, Soccer Boys, Korfbalvereniging Weidevogels, LTV Bleiswijk, B.V.C.B., Orioles en Lawn Tennis Club Triomf.
Een groot aantal inwoners van Lansingerland draagt deze verenigingen een warm hart toe. Reden te meer om aanwezig te zijn bij het Concert at the Park.
Kaarten voor dit muzikale evenement kosten € 31,- (incl. € 1,- administratiekosten) per stuk, het is ook mogelijk een extra donatie van € 5,- te schenken.
VIP kaarten kosten € 150,- (incl. € 1,- administratiekosten) per stuk of met een extra donatie € 155,- per stuk.
Daarnaast zijn er voor bedrijven speciale VIP arrangementen te reserveren. Voor bedrijven die een extra bijdrage willen doen bestaan er verschillende sponsorpakketten.
Kijk voor meer informatie en tickets: https://www.concertatthepark.nl .

Check Also

Huiskamerkoks gezocht

Lansingerland – Kookliefhebbers in de gemeente Lansingerland worden gevraagd om eens wat extra te koken. …

Geef een reactie