vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Griezelen in de Oranjewijk

Griezelen in de Oranjewijk

Griezelen in de Oranjewijk

Bergschenhoek – In de Oranjewijk hebben bewoners gezamenlijk Halloween gevierd. Vooral om met elkaar van alles te ondernemen en er weer een groot spektakel van te maken. De grote witte tent werd in de Irenestraat opgezet. Alle kinderen konden daar naar hartenlust knutselen onder het genot van een broodje knakworst en limonade. Voor de ouders was er koffie en pompoensoep.

In de aanvang van de organisatie stonden een paar vaders op en zeiden: “Alleen maar voor kinderen? Wij willen ook meedoen en gaan een spookpoort maken!” Zo ontstond er door samenwerken veel ideeën en werd dit jaar voor het eerst ‘De Poort van Graaf Oranje’ geopend. Christiaan Veltrop van Jumbo Veltrop reikte de prijs voor de mooist versierde tuin uit. Voor het tweede jaar op rij heeft hij aan ‘de heks van de Julianalaan’ de prijs mogen overhandigen: een Halloween-Oranjewijk mok. Dit jaar had zij haar vriendje Spider bij zich, een spin van 90 jaar, waarmee zij al heel lang vriendjes is. Ze vertelde de kinderen die langs kwamen dat knuffelen zo belangrijk is en nodigden hen uit om Spider te knuffelen.
De organisatie bedankt 3B Wonen en Jumbo Veltrop voor het mogelijk maken van deze fantastische avond!

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie