dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Griezelen in de Oranjewijk

Griezelen in de Oranjewijk

Griezelen in de Oranjewijk

Bergschenhoek – In de Oranjewijk hebben bewoners gezamenlijk Halloween gevierd. Vooral om met elkaar van alles te ondernemen en er weer een groot spektakel van te maken. De grote witte tent werd in de Irenestraat opgezet. Alle kinderen konden daar naar hartenlust knutselen onder het genot van een broodje knakworst en limonade. Voor de ouders was er koffie en pompoensoep.

In de aanvang van de organisatie stonden een paar vaders op en zeiden: “Alleen maar voor kinderen? Wij willen ook meedoen en gaan een spookpoort maken!” Zo ontstond er door samenwerken veel ideeën en werd dit jaar voor het eerst ‘De Poort van Graaf Oranje’ geopend. Christiaan Veltrop van Jumbo Veltrop reikte de prijs voor de mooist versierde tuin uit. Voor het tweede jaar op rij heeft hij aan ‘de heks van de Julianalaan’ de prijs mogen overhandigen: een Halloween-Oranjewijk mok. Dit jaar had zij haar vriendje Spider bij zich, een spin van 90 jaar, waarmee zij al heel lang vriendjes is. Ze vertelde de kinderen die langs kwamen dat knuffelen zo belangrijk is en nodigden hen uit om Spider te knuffelen.
De organisatie bedankt 3B Wonen en Jumbo Veltrop voor het mogelijk maken van deze fantastische avond!

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie