woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Voetbal

CVV Zwervers – TOGB: 3-0

Voetbal

CVV Zwervers – TOGB: 3-0

Capelle aan den IJssel – TOGB is in de tweekamp tegen CVV Zwervers tegen zijn eerste nederlaag aan gelopen. Werd in voorgaande wedstrijden de volle winst behaald, met uitzondering van één deling in Capelle aan den IJssel, zaterdag was het de thuisclub die de lakens uitdeelde. Het voetbal van TOGB was niet slecht te noemen, maar de doortastendheid van de thuisclub deed TOGB al vroeg in de wedstrijd de das om. Een overtreding van Jeffrey Kindt werd bestraft en van grote afstand schoot Dennis den Haas de bal heel fraai en via de onderkant van de lat achter doelman Merrick Leijnse. De TOGB – doelman had binnen twintig minuten voor de tweede maal het nakijken toen dezelfde aanvaller van de Capelse ploeg de vrije doorgang kreeg omdat een aantal TOGB-ers verzuimde in te grijpen. Voor deze twee doelpunten had Mo Fissoune in een kansrijke positie hoog over geschoten. En na het tweede doelpunt werd een inzet van Vince Luyken van de doellijn getrapt. Geen aansluiting voor TOGB deze eerste helft.
Na de wisseling van speelhelft, met Joey Lems in de ploeg voor Younes Assaih, was het TOGB dat het meest voetbalde op de helft van de tegenstander, maar de uitvallen van CVV Zwervers bleven de volle negentig minuten gevaarlijk. Het was CVV Zwervers dat na een terugspeelbal van Jeffrey Kindt en slecht wegtrappen van doelman Leijnse de nummer drie kon laten aantekenen. TOGB nam meer risico nadat het verdediger Rowan Saris had ingeruild voor Rob Gerritsma en ook Jay Zandbergen in het veld was gekomen. Uiteindelijk scoorde Dennis den Haas zijn derde doelpunt en schoot Kevin de Boer voor Zwervers nog een keer op de paal.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie