vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Humanitas zoekt bestuurlijke ondersteuning

Humanitas zoekt bestuurlijke ondersteuning

Afdeling Humanitas Lansingerland is als onderdeel van de vrijwilligersvereniging Humanitas op zoek naar een nieuwe secretaris m/v; de huidige secretaris is aan het eind van dit jaar niet meer verkiesbaar. Daarnaast zoekt de organisatie een vrijwilliger voor secretariële ondersteuning.
Informatie/aanmelden: ga naar http://www.viplansingerland.nl/vacaturebank, code V0514 of V0564 of kijk op de website van Humanitas Lansingerland www.humanitas.nl/lansingerland onder vacatures.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie