dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Humanitas zoekt bestuurlijke ondersteuning

Humanitas zoekt bestuurlijke ondersteuning

Afdeling Humanitas Lansingerland is als onderdeel van de vrijwilligersvereniging Humanitas op zoek naar een nieuwe secretaris m/v; de huidige secretaris is aan het eind van dit jaar niet meer verkiesbaar. Daarnaast zoekt de organisatie een vrijwilliger voor secretariële ondersteuning.
Informatie/aanmelden: ga naar http://www.viplansingerland.nl/vacaturebank, code V0514 of V0564 of kijk op de website van Humanitas Lansingerland www.humanitas.nl/lansingerland onder vacatures.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie