dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Inloopochtend De Ark

Berkel en Rodenrijs – Wie zin heeft in het maken van een praatje op een plaats waar men elkaar onder het genot van een kopje koffie kan ontmoeten, is iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Ark, Oranjestraat 2. Er is geen programma, zodat men in een ontspannen sfeer met elkaar kan praten.

Bingo voor volwassenen De Kievit

Berkel en Rodenrijs – Elke derde donderdag van de maand is er een bingoavond voor volwassenen in het Kievitsnest van Speeltuin De Kievit, Wilgenlaan 5, ingang Sterrenweg. Deze maand wordt de bingoavond op donderdag 16 februari gehouden. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Het tweede kopje koffie is gratis.

Taalcafé

Berkel en Rodenrijs – Het eerstvolgende Taalcafé is op vrijdag 17 februari van 9.30 tot 11.30 uur in vestiging Berkel en Rodenrijs van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25. Het Taalcafé is een ontmoetingsplek om meer Nederlands te spreken en te oefenen met andere mensen. Met inwoners van Lansingerland of taalcursisten praat je over dagelijkse dingen terwijl je samen een kopje koffie of thee drinkt. Het thema voor 17 februari is ‘muziek’. Als je al goed Nederlands spreekt is het Taalcafé een leuke plek om andere mensen te ontmoeten. Men kan in het Taalcafé binnenlopen hoe laat men wil. Meedoen is gratis.

Bingo KBO

Berkel en Rodenrijs – De KBO houdt op vrijdag 17 februari een bingomiddag in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus, aanvang 14.00 uur. Voor iedereen die van bingo en van gezelligheid houdt.

Jeugddienst De Bron: ‘Stevige schoenen’

Berkel en Rodenrijs – Je bent jong en je vindt het lastig om te geloven. Hoe komt dat? Wat kun je er aan doen? In januari is dit het thema geweest bij de jongeren in de kerk met als afsluiting een jeugddienst op zondag 19 februari, aanvang 10.00 uur. Thema: ‘God geeft stevige schoenen.’ In de dienst worden liederen gezongen die de jeugd heeft uitgekozen. Er zal ook een band gevormd worden. De Bron is gevestigd aan de Rodenrijseweg 97. Er is een crèche voor kinderen tot en met 4 jaar. Na afloop van de dienst is er koffie drinken en limonade voor de kinderen. De dienst zal worden geleid door ds. H. van den Berg. Bij het kerkgebouw is genoeg parkeerruimte beschikbaar. Er kan ook langs de weg worden geparkeerd.

Taizéviering in De Ark

Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 19 februari begint in De Ark om 19.00 uur een Taizéviering. De invulling van deze dienst ligt in handen van de Taizé-werkgroep die is ontstaan uit de belangstelling voor de reizen naar Taizé en de vieringen in de sfeer van de gemeenschap. Eén keer per jaar, in de meivakantie, wordt een reis naar Taizé georganiseerd. Daarnaast zijn er twee of drie keer per jaar in De Ark Taizé-vieringen. Deze kenmerken zich door stilte en zang. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub De Naeld organiseert op dinsdag 21 februari een gezellige klaverjas- en rummikub / memorymiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: R. Huijnen, tel. 010 – 5117526.

Kringloopwinkel De Paardestal

Berkel en Rodenrijs – In kringloopwinkel De Paardestal, die zich tijdelijk bevindt aan de Meerweg 48, worden iedere dinsdag van 13.30-16.30 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur gekregen goederen verkocht. De opbrengst komt ten goede aan diverse goede doelen in binnen- en buitenland. Tijdens de openingstijden kan men ook goederen brengen. Inlichtingen: tel. 5120236 (Paardestal) en 5113826 (voorzitter).

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek Bergschenhoek – Op donderdag 13 juni wordt er oud papier opgehaald …

Geef een reactie