dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Vele handen maken licht werk!

Vele handen maken licht werk!

Lansingerland – Het VIP Lansingerland heeft een uitgebreide database met allerhande klussen voor vrijwilligers. Er zijn op dit moment meerdere mogelijkheden om een handje te helpen.
Zo worden er handige klusjesmannen/vrouwen voor het Parents Home gevraagd van 23 januari tot en met 17 februari. En in het weekend van 6 en 7 mei is er de StrongmanRun. Om dit evenement tot een succes te maken wordt gezocht naar vrijwilligers.
Geïnteresseerden die maandelijks vrijblijvend op de hoogte willen blijven van eenmalige klussen kunnen een mail sturen aan info@viplansingerland.nl met daarin naam en telefoonnummer. Vrijwilligerswerk doen in Lansingerland is betrokken iets doen voor de eigen buurt en directe omgeving. Een uitgebreide omschrijving van alle klussen staat op www.viplansingerland.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie