maandag 15 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Vele handen maken licht werk!

Vele handen maken licht werk!

Lansingerland – Het VIP Lansingerland heeft een uitgebreide database met allerhande klussen voor vrijwilligers. Er zijn op dit moment meerdere mogelijkheden om een handje te helpen.
Zo worden er handige klusjesmannen/vrouwen voor het Parents Home gevraagd van 23 januari tot en met 17 februari. En in het weekend van 6 en 7 mei is er de StrongmanRun. Om dit evenement tot een succes te maken wordt gezocht naar vrijwilligers.
Geïnteresseerden die maandelijks vrijblijvend op de hoogte willen blijven van eenmalige klussen kunnen een mail sturen aan info@viplansingerland.nl met daarin naam en telefoonnummer. Vrijwilligerswerk doen in Lansingerland is betrokken iets doen voor de eigen buurt en directe omgeving. Een uitgebreide omschrijving van alle klussen staat op www.viplansingerland.nl.

Check Also

Nationale Modderdag

Nationale Modderdag Bleiswijk – Op 28 juni was het landelijke Modderdag. Tijdens Modderdag ontdekken kinderen …

Geef een reactie