dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Expositie Ingrid van Maanen

Bleiswijk – Ingrid van Maanen exposeert tot 9 februari 2017 met haar schilderijen in woonzorgcentrum Laurens De Tuinen. Ingrid heeft van 1994 tot 2007 schilderlessen gevolgd bij Erik du Chatenenier bij de Vrije Academie Zoetermeer, later bij het Cultureel Kunst Centrum (CKC) eveneens in Zoetermeer. Momenteel heeft zij schilderlessen bij kunstenaar Andrzej Wawrzyniak. Sinds 2007 werkt zij in het schilder gezelschap Educa Zoetermeer en organiseert zij workshops in Noord Frankrijk. Zij werkt veelal met acryl en olieverf, soms met pastelkrijt. Ingrid exposeerde in Zoetermeer, Rotterdam en in Frevent (Frankrijk).

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie