dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » NLdoet verzamelt klussen

NLdoet verzamelt klussen

Lansingerland – De herfst heeft nog maar net haar intrede gedaan. Toch kijkt het vrijwilligers informatie punt – VIP Lansingerland al vooruit naar de lente. Want dan is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak, de buitenklussen en het grote of kleinere onderhoud. Tijd dus voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie, die in 2017 valt op 10 en 11 maart. Maatschappelijke organisaties met voorjaarsklussen, die extra handen kunnen gebruiken kunnen hun klus aanmelden op www.nldoet.nl. Daar staan talloze tips hoe een klus goed opgezet kan worden en hoe het beste vrijwilligers in huis gehaald kunnen worden.
Het Oranje Fonds geeft een bijdrage voor NLdoet klussen. Naast vrijwilligers zijn bij NLdoet ook de middelen aanwezig. De maximale bijdrage is dit jaar € 400,-.
Voor lokale en praktische vragen: info@viplansingerland.nl of telefonisch 010 – 5225545. Voor meer informatie: viplansingerland.nl. Zij zijn de lokale intermediair voor NLdoet.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie