vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » NLdoet verzamelt klussen

NLdoet verzamelt klussen

Lansingerland – De herfst heeft nog maar net haar intrede gedaan. Toch kijkt het vrijwilligers informatie punt – VIP Lansingerland al vooruit naar de lente. Want dan is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak, de buitenklussen en het grote of kleinere onderhoud. Tijd dus voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie, die in 2017 valt op 10 en 11 maart. Maatschappelijke organisaties met voorjaarsklussen, die extra handen kunnen gebruiken kunnen hun klus aanmelden op www.nldoet.nl. Daar staan talloze tips hoe een klus goed opgezet kan worden en hoe het beste vrijwilligers in huis gehaald kunnen worden.
Het Oranje Fonds geeft een bijdrage voor NLdoet klussen. Naast vrijwilligers zijn bij NLdoet ook de middelen aanwezig. De maximale bijdrage is dit jaar € 400,-.
Voor lokale en praktische vragen: info@viplansingerland.nl of telefonisch 010 – 5225545. Voor meer informatie: viplansingerland.nl. Zij zijn de lokale intermediair voor NLdoet.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie