dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Roveco wordt vijfde tak aan de Pronkgroep
René Pronk (rechts) en Roel Brugging.

Roveco wordt vijfde tak aan de Pronkgroep

Lansingerland – Met de samenwerking tussen René Pronk en Roel Brugging – twee Lansingerlandse ondernemers die ook voorheen al veel samen oppakten – is de Pronkgroep uitgebreid met een vijfde tak: Roveco.

“We werken aan realisatie van veilige rookgasafvoersystemen in woningen. Daarnaast monteren, vervangen en onderhouden wij cv-installaties. Wij staan voor een veilig en gezond binnenmilieu in deze woningen. We zien nu nog te vaak dat ‘mooi’ meer prioriteit krijgt dan ‘veilig’. Een goede aanleg is belangrijk voor iedereen en daar is kennis voor nodig. Roveco heeft die kennis in huis.” Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt heeft Roveco praktische en veilige oplossingen.

Vakkundigheid

Roveco kan vooraf een onderzoek verrichten naar de aanleg en staat van de huidige installatie en er vervolgens een rapport van maken. “Mocht uit het rapport naar voren komen dat niet alles in orde blijkt te zijn dan zal Roveco een passend plan van aanpak maken. Het blijft een expertise om een installatie zowel deugdelijk als veilig te monteren en vervolgens gebruiksklaar te maken en te houden. “Het totaalsysteem moet kloppen en ook kan bekeken worden of de verschillende systemen in de woning op elkaar zijn afgestemd en niet alles goedbedoeld ‘aan elkaar is geplakt’. Onze monteurs volgen regelmatig trainingen om voldoende expertise in huis te krijgen en te houden; zowel praktisch als theoretisch gericht. We willen veiligheid en kwaliteit bieden en de klant de garantie geven dat, als we klaar zijn, alles in orde is! Een kwestie van zowel vakkundigheid als vertrouwen.”

Groep

Roveco (rookgas- en verwarmingssystemen) was de missende schakel in de Pronkgroep die verder bestaat uit Rochema (Water- en luchtgekoelde installaties), Bevico (ventilatie en luchtbehandelingssystemen), Biemond Elektrotechniek en AircoPlan (airconditioning).

“Vanaf vandaag kunnen we dus iedereen een compleet pakket aanbieden voor een optimaal en veilig binnenklimaat. We hebben alle expertise onder één dak en zetten die zo breed mogelijk in op alle vlakken.”

Meer informatie: www.roveco.nl of www.pronk-groep.nl.

 

 

Check Also

Nominatie Koppert scout-app

Berkel en Rodenrijs - Koppert Biological Systems kondigt met trots aan dat de nieuwe scout-app genomineerd is voor de GreenTech Innovation Awards 2019.

Geef een reactie