dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Haringparty bij Muller & Co
Bij Muller & Co werd dit jaar een officiële haringparty georganiseerd.

Haringparty bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – In de gemeente Lansingerland mag een echt haringfeest niet ontbreken. Daarom werd er bij Muller & Co dit jaar een officiële haringparty georganiseerd.

De eerste echte Muller & Haringparty vond maandagmiddag 20 juni plaats in de tuin bij Muller & Co aan de Kerksingel in Berkel & Rodenrijs. De eerste van hopelijk een lange traditie. Het weer hoefde echter geen traditie te worden, want de uitdrukking ‘vis moet zwemmen’ zou hier niet misstaan hebben; het goot! In niets leek het er die middag op dat ook het begin van de zomer gevierd werd.

De Hollandse Nieuwe kon echter ook in het overdekte deel van de tuin zwemmen, want Muller & Co serveerde bij de vis en verse oesters tevens gerstenat en heerlijke wijnen. Huisdj ROB XLR en een saxofonist waren van de partij; genoeg ingrediënten voor een sprankelend en gezellig feest. Bovendien een goed moment voor netwerkend Lansingerland om in een informele setting bij te praten, te genieten en een harinkje te happen.

 

 

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie