vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Regio - Lansingerland » Nominaties naam Natuurspeeleiland bekend

Nominaties naam Natuurspeeleiland bekend

Lansingerland – De inwoners van Lansingerland hebben de laatste weken massaal leuke en originele namen ingezonden voor het nieuwe Natuurspeeleiland in het Annie M.G. Schmidtpark. De jury had de moeilijke taak een naam te kiezen uit de 140 originele inzendingen. Afgelopen donderdag kozen zij de volgende drie genomineerden: Houtje-Touwtje. De Lispeltuut en de tuin van Floddertje.

Inwoners wordt nu gevraagd te stemmen op één van deze drie namen. Dit kan tot en met 29 november, via Facebookpagina www.facebook.com/gem.lansingerland. Om ervoor te zorgen dat kinderen de kans krijgen hun stem uit te brengen, benadert de gemeente Lansingerland alle basisscholen.

Op maandag 30 november wordt de winnende naam bekend gemaakt. Deze naam wordt bij de opening van het Natuurspeeleiland eind van het jaar officieel door de winnaar onthuld.

Check Also

WhatsApp-fraude verviervoudigd in jaar tijd

— Ingezonden mededeling — Tegen een normale inbraak kan men zich makkelijk wapenen met een …

Geef een reactie