vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Regio - Lansingerland » Kerstpakketten voor een medeburger

Kerstpakketten voor een medeburger

Berkel en Rodenrijs – “Koop een boodschap extra en bezorg een mooie Kerst aan bewoners van Berkel en Rodenrijs die dit anders niet zouden kunnen beleven. Samen met Lions Club en Albert Heijn Berkel en Rodenrijs maakt u het mogelijk!” is dit jaar de inzet van de Lions van Berkel en Rodenrijs.

Koop een houdbaar levensmiddel en geef dit na het afrekenen af in de boodschappenkar van de Lions Club bij de uitgang. Alle producten gaan naar bewoners als extraatje voor de kerstdagen in de vorm van een samengesteld kerstpakket. Deze bewoners worden door lokale instellingen met zorg geselecteerd. Doe mee met deze actie op vrijdag 27 en zaterdag 28 november bij Albert Heijn aan het Westerwater 2 in Berkel Centrum. Elke bijdrage is van harte welkom!

Check Also

WhatsApp-fraude verviervoudigd in jaar tijd

— Ingezonden mededeling — Tegen een normale inbraak kan men zich makkelijk wapenen met een …

Geef een reactie