vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Nieuws » Sinterklaas welkom geheten in Bergschenhoek
Sinterklaas werd hartelijk welkom geheten in Bergschenhoek.

Sinterklaas welkom geheten in Bergschenhoek

Bergschenhoek – In een koets, getrokken door de Haflingers van Frank Bos, arriveerde Sinterklaas zaterdagmiddag 21 november in Bergschenhoek. Na een rit vanaf sporthal De Ackers maakte hij zijn opwachting in het centrum waar niet alleen een plein vol belangstellenden, maar ook de burgemeester hem hartelijk welkom heette.

Terwijl medewerkers van De Kruin spontaan warme chocolademelk ronddeelden vertelde de Sint heel blij te zijn om in het dorp te mogen komen. Ook hier weer veel kinderen die hem de hand wilden schudden en tekeningen maakten samen met verlanglijstjes. Natuurlijk mochten de Hoekse kinderen ’s avonds allemaal hun schoen zetten.

Jammer genoeg begon het zachtjes te regenen tijdens het Sinterklaasbezoek op De Kruin, maar daar leken de Sint en zijn Pieten zich weinig van aan te trekken. Iedereen mocht met hem op de foto als aandenken aan een gezellig dorpsfeest.

 

 

Check Also

Vrolijke ochtend voor Huize Sint Petrus

Berkel en Rodenrijs - Rond de klok van acht uur arriveerde er vrijdagochtend 27 maart al een hoogwerker van Eijgenraam bij Huize Sint Petrus aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Iets te repareren aan het dak of de gevels? Rond half tien volgde een tweede aanhanger met daarop een hoogwerker, dus de klus leek serieus. Maar toen de klok tien uur had geslagen werd duidelijk dat het hier om een spontane en groots opgezette actie ging.

Geef een reactie